Miehen puolikkaat haudataan? Charlie Sheen mokasi taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Sittemmin hän raivostui ratkaisusta ja ryhtyi näyttävään vastaiskuun ohjelman tuottajia kohtaan. Se oli vikatikki, sillä näyttelijän maine romahti välittömästi.

Taannoin Charlie Sheen aneli tuotantoyhtiötä ottamaan hänet vielä takaisin sarjaan, mutta anelut eivät ole tuottaneet tulosta. Viime päivinä sarjan on huhuttu loppuvan kokonaan, ja samalla Sheen julkaisi tuottaja Chuck Lorrelle avoimen kirjeen TMZ-julkaisussa. Kirje on aiheuttanut laajalti myötähäpeää. Siinä hän toteaa, että sarja ei tule toimimaan ilman häntä.

– Minun fanini katsovat sitä hetken, mutta lopulta kukaan ei välitä säälittävästä ohjelmastasi ilman minua. Häpeäisit. En ole saanut edes puhelinsoittoa sinulta, vaikka nostin sinut Hollywoodin kartalle. Minä panin 500 miljoonaa dollaria taskuihisi. Sinä loit ohjelman, joka perustui TÄYSIN minun uskomattomaan elämääni ja minä raadoin kahdeksan vuotta tukeakseni visiotasi, Sheen vuodatti.