Miranda Kerr kuvattiin rintaruokkimassa muotikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa pian syntymänsä jälkeen rintaruokinnan merkeissä. Nyt kuvat ovat saaneet jatkoa.

Miranda on nyt julkaissut Twitter-blogissaan jo toisen kuvan, jossa hän ruokkii lastaan. Tällä kertaa kaunotar on tarjonnut jälkikasvulleen rintaruokintaa bikinikuvausten takahuoneessa.

Orlando Bloom kertoi tällä viikolla Ellen DeGeneresin haastattelussa kuinka joutui virtsaamaan pulloon vaimonsa synnytyksen aikana. Vaimo ei nimittäin halunnut päästä miestä poistumaan koko 27 tunnin synnytyksensä aikana.

Miranda juhli äskettäin 28-vuotispäiväänsä. Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenyt pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään. Äitiysloma ei lopulta kuitenkaan jäänyt pitkäksi, sillä parhaillaan hän poseeraa jo lehtien sivuilla tuoreissa kuvissa ja yhtä timmissä kunnossa kuin ennen raskauttaan.