Nainen tekaisi kolme olematonta lasta – sai jättiavustukset valtiolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa viranomaiset ovat ottaneet viime aikoina tehokäyttöön sosiaalisen media, sillä esimerkiksi Facebookin avulla on jäänyt kiinni jo useita huijareita. Suurin osa heistä on väittänyt olevansa esimerkiksi liikuntakyvyttömiä, mutta silti julkaisseet verkossa esimerkiksi ratsastus- ja laskettelukuviaan.

Nyt Britanniassa on jäänyt kiinni nainen, joka sai noin 75.000 euron avustukset tekaisemillaan kolmella olemattomalla lapsella. Nyt huijauksestaan vankilaan tuomittu warwickshireläinen nainen kasvatti lapsikatrastaan kolmella lapsella, joiden nimet olivat Janine, Thomas ja Courtney. Rahat hän käytti huumeisiin, Telegraph uutisoi.

27-vuotiaalla eronneella perheenäidillä oli yksi oikea lapsi, mutta hän ryhtyi vuonna 2004 väittämään muiden muassa veroilmoituksessaan että hänellä olisi yhteensä neljä lasta. Heistä yhden nainen väitti olevan liikuntavammainen. Nainen jäi kiinni huijauksestaan vasta vuonna 2009, kun hänet pidätettiin huumeratsiassa eikä lapsia löytynytkään. Nyt asiaa puitu viimein oikeudessa ja nainen tuomittiin vankilaan.