Padma Lakshmi paljasti kaiken alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialais-amerikkalainen julkkistähti Padma Lakshmi tunnetaan Yhdysvalloissa lähinnä Top Chef  -realityohjelman juontajana. Viime aikoina hän on tehnyt paluuta viihdelehtiin perheenlisäyksen aiheuttaman tauon jälkeen.

Äskettäin Padma Lakshmi kuvattiin bikineissä Bahaman rannoilla, mutta taannoin hänet nähtiin poseeraamassa rohkeissa Page Six -alastonkuvissa, joissa ei peitelty mitään ruumiinosaa. Tällä viikolla kaunotar on kommentoinut noita kuviaan FOX411-kanavan haastattelussa. Lakshmi totesi, että kuvat ovat hänen mukaansa kauniita ja että niissä ei ole mitään hävettävää. Ne ovat esillä hänen studiossaan ja muiden muassa oma tytär näkee kuvat päivittäin.

Kaunotar on päässyt eroon vuosi sitten päättyneen raskauden mukanaan tuomista lisäkiloista ja on palannut jälleen huippumallin mittoihin. Nykyisin sinkkuäiti yrittää mahduttaa lastenhoidon sekaan myös televisio- ja mallintöitä.

40-vuotias intialaissyntyinen Padma Lakshmi on näyttelijä, juontaja, malli ja keittokirjailija. Hän teki läpimurtonsa televisioon Top Chef -ohjelman juontajattarena, mutta myös hänen jo 16-vuotiaana aloittamansa malliura on ottanut mukavasti tuulta allensa. Hän on ensimmäinen intialainen malli, joka on saanut menestystä kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Padma Lakshmi oli aiemmin naimisissa maailmankuulu kohukirjailija Salman Rushdien kanssa. Helmikuussa 2010 kaunotar synnytti tyttären, mutta isän henkilöllisyyden hän piti salassa.