Paris Hilton paljasti bikinikroppansa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton nousi taannoin otsikoihin, kun hänen suhtautumisensa mustaihoisiin miehiin paljastui. Äskettäin 30-vuotta täyttäneestä superjulkkiksesta julkaistiin nimittäin mehukas paljastuskirja.

Nyt Paris on esitellyt bikinivartaloaan paparazzeille. Tällä kertaa hänet nähdään värikkäissä merihenkisissä bikineissä. Samassa kuvagalleriassa poseeraavat myös monet muut nimekkään kaunottaret.

Neil Straussin paljastuskirja Everyone Loves You When You’re Dead paljastaa Paris Hiltonin ja hänen perheensä yksityiselämään liittyviä asioita. Kirja perustuu haastatteluun, jonka Hilton antoi 18-vuotiaana, ennen julkista läpimurtoaan. Sen mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä. Haastattelussa Paris kertoi myös tapaamisestaan näyttelijä Vin Dieselin kanssa.

– Suutelimme, mutta kun menimme jonnekin jossa oli kirkkaampi valo, minä huomasin että hän on mustaihoinen. Silloin pyysin anteeksi ja lähdin. En voi sietää mustia miehiä. En koskaan koskisi sellaiseen, se on ällöttävää. Riittää, että kundissa on prosentti mustaa, Paris Hiltonin väitetään kertoneen haastattelussa.