Alastoman miehen hurja pako bordellista – katso hulvattomat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina julkisuuteen on kantautunut tietoja monissa eri maissa suoritetuista bordellien ratsioista, joissa on jäänyt kiinni myös julkisuuden henkilöitä. Nyt erään ratsian tuloksena on nähty joukko alastomia ihmisiä mitä oudoimmissa paikoissa.

Viranomaiset tekivät iskun Kiinassa Changchunin kaupungissa sijaitsevaan bordelliin, jonka asiakkaat ja työntekijät tekivät kaikkensa päästäkseen pakoon lain pitkää kouraa. Silminnäkijät ikuistivat nimittäin uskomattomia suorituksia, kun esimerkiksi alaston mies kiipesi ikkunasta täysin alastomana ja yritti kiivetä seinää pitkin turvaan.

Kiinassa prostituutio on laitonta ja siitä sekä myyjille että asiakkaille langetettavat rangaistukset ovat kovia. Siksi mies oli valmis riskeeraamaan henkensä pakoon päästäkseen. Myös monet prostituoidut yrittivät päästä pakoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat