Charlie Sheen erosi vaimostaan lopullisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Sittemmin hän raivostui ratkaisusta ja ryhtyi näyttävään vastaiskuun ohjelman tuottajia kohtaan. Se oli vikatikki, sillä näyttelijän maine romahti välittömästi.

Televisioriitojensa lisäksi Sheen on taistellut myös ex-vaimonsa Brooke Muellerin kanssa rajusti lasten huoltajuudesta. Sekopäinen näyttelijä on nimittäin menettänyt huoltajuutensa jo kahteen kertaan. Tänään julkkisparin avioero on lopullinen, sillä puolen vuoden harkinta-aika on nyt päättynyt. Pariskunta avioitui vuonna 2008 ja vaimo haki avioeroa viime vuoden marraskuussa.

Muutama päivä sitten Sheen julkaisi tuottaja Chuck Lorrelle avoimen kirjeen TMZ-julkaisun sivuilla. Kirje aiheutti laajalti myötähäpeää, sillä siinä näyttelijä väittää että sarja ei tule toimimaan ilman häntä.

– Minun fanini katsovat sitä hetken, mutta lopulta kukaan ei välitä säälittävästä ohjelmastasi ilman minua. Häpeäisit. En ole saanut edes puhelinsoittoa sinulta, vaikka nostin sinut Hollywoodin kartalle. Minä panin 500 miljoonaa dollaria taskuihisi. Sinä loit ohjelman, joka perustui TÄYSIN minun uskomattomaan elämääni ja minä raadoin kahdeksan vuotta tukeakseni visiotasi, Sheen vuodatti.