Nainen ei poistanut meikkejä vuosiin: ”Halusin näyttää koko ajan täydelliseltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten meikkaamiseen ja meikkien poistamiseen kuluu päivittäin hyvinkin paljon aikaa. Nyt on paljastunut, että eteläkorealainen nainen on säästänyt runsaasti aikaa, sillä hän ei poistanut meikkejään kahteen vuoteen.

– Halusin näyttää koko ajan täydelliseltä. Nukuinkin meikit kasvoillani, Bae Dal-Mi paljasti Etelä-Korean television ohjelmassa.

Nainen kertoi opetelleensa meikkaamisen 14-vuotiaana ja sen jälkeen hän oli tottunut hyvin vahvaan meikkikerrokseen, joka vain kasvoi päivä päivältä. Kaunotar ei ollut myöskään täysin tyytyväinen meikkauksen tuloksiin, sillä hän haluaisi korjata kauneusleikkauksella kymmenen asiaa kasvoissaan. Bae Dal-Mi nimesi peilin elämänsä tärkeimmäksi esineeksi.

– Katson aina peiliin ja pidän sellaisen mukanani aina minne vain menenkin.

Ohjelmaan naisen ilmoitti hänen äitinsä, jonka mielestä moinen käytös on huolestuttavaa. Tyttären kasvojen iho näyttää nykyisin kaksi kertaa ikäistään vanhemmalta poistamattoman meikin takia. Hän poisti lopulta kaiken meikkinsä vasta televisiolähetyksessä kosmetologin avustuksella.