Yllätyskäänne: Pippa Middleton ei olekaan sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa juhlittiin perjantaina kuninkaallisia häitä, kun Prinssi William ja Kate Middleton avioituivat. Häiden tähdeksi nousi kuitenkin Katen 27-vuotias pikkusisko Pippa Middleton, joka on noteerattu ympäri maailmaa.

Isosiskonsa kaasona häissä toiminut 27-vuotias Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton olisi monien mielestä oivallinen kumppani Prinssi Harrylle, mutta nyt toiveisiin on tullut mutka matkaan. Tähän saakka on nimittäin oletettu, että Pippa olisi sinkku, mutta tuoreimmat lehtitiedot väittävät muuta.

Crushable-verkkojulkaisu kertoo, että Pippa seurustelee nykyisin entisen krikettitähti Alex Loudonin kanssa. Nykyisin Loudon opiskelee liiketaloutta. Kumpikaan ei ole suostunut kommentoimaan suhdetta, eli sitä ei ole kiistetty eikä myöskään myönnetty. Joka tapauksessa Pippa Middleton on nyt noussut kertaheitolla Britannian seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, ja jatkossa hän tulee olemaan siskonsa tavoin paparazzien tähtäimissä.