Rinnat paljaana rintasyöpää vastaan – katso rohkeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisen vartaloa on käytetty kautta aikojen mainonnassa edistämään lähes kaikkia mahdollisia tuotteita ja palveluja. Erityisen hyvin paljas naisvartalo sopii kuitenkin edistämään tietoutta rintasyövästä, ja nyt tällaisessa kampanjassa onkin yhdistetty tyylikkäästi alastomuus ja bodypaint.

Alastomille naisvartaloille on maalattu hauskoja kuvia, kuten esimerkiksi muhkea farkkupeppu ja tytön otsassa paisuva finni. Kuvien taustalla on kuitenkin vakava asia, sillä kampanja haluaa muistuttaa ihmisiä kohdistamaan huomiota oikeasti vakaviin asioihin. Yksi tällaisista on omien rintojen tutkiminen ja tarkemmissa tutkimuksissa käyminen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat