Yksityiskuvat julki: Tältä Pippa Middleton koulun bilekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa juhlittiin perjantaina kuninkaallisia häitä, kun Prinssi William ja Kate Middleton avioituivat. Häiden tähdeksi nousi kuitenkin Katen 27-vuotias pikkusisko Pippa Middleton, joka on noteerattu ympäri maailmaa. Samalla hänestä tuli seurattu julkkistähti.

Isosiskonsa kaasona häissä toiminut 27-vuotias Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nähdään nyt poseeraamassa opiskeluaikojensa koulukuvissa ja muiden muassa koulun bileissä. Mukana on myös kuvia häiden jälkeiseltä päivältä, joissa Pippa on poistumassa luksushotellista.

Pippa seurustelee lehtitietojen mukaan nykyisin entisen krikettitähti Alex Loudonin kanssa. Loudon opiskelee liiketaloutta. Kumpikaan ei ole suostunut kommentoimaan suhdetta, eli sitä ei ole kiistetty eikä myöskään myönnetty. Joka tapauksessa Pippa Middleton on nyt noussut kertaheitolla Britannian seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, ja jatkossa hän tulee olemaan siskonsa tavoin paparazzien tähtäimissä.