Vaasan kesäperjantait pullollaan laadukasta housea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasa tunnettiin 1990-luvun alkupuolella Turun ja Oulun tavoin technomusiikin edelläkävijöinä Suomessa. Yhä edelleen Vaasassa elää keskimääräistä voimakkaampi konemusiikin scene, josta tuorein osoitus on House Of Love -kesäklubi.

SKY-yökerhossa kesäperjantaisin järjestettävissä House Of Love -illoissa nähdään esiintymässä myös Suomen maineikkaimpia DJ-tähtiä. Ensimmäisen kerran klubi järjestetään kuluvan viikon perjantaina 6. toukokuuta, jolloin lauteille nousee Suomen ehdottomaan DJ-eliittiin lukeutuva veteraani DJ Käpä.

Muita kesän aikana klubilla nähtäviä monipuolisia vierailijoita ovat muiden muassa Milla Lehto, Jori Hulkkonen, Sami Saari, SAMPL, Matt Stellar, Mika Juhani sekä Kouvolan lahja musiikkimaailmalle, ylivoimainen DJ Showmaster Anselmi ”Coma Cat” Kuusisto. Klubin isäntänä toimii DJ John Isla.