Amerikkalaismies kasvatti partaansa WTC-iskuista saakka – parta lähti eilen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Yhdysvalloissa julkaistiin uutinen, jossa väitetään terroristijohtaja Osama Bin Ladenin kuolleen. Monet epäilevät väitteen todenperäisyyttä, mutta monille väite on kuitenkin tuonut odotettua lohtua. Yksi heistä on Gary Weddle.

Opettajana työskentelevä Gary Weddle lupasi aikoinaan olla ajamatta partaansa niin pitkään kun WTC-iskujen syntipukiksi ilmoitettu Osama Bin Laden on saatu kiinni tai tapettu. Lupaus piti lähes kymmenen vuoden ajan, mutta viimein eilen Gary pääsi ajamaan varsin pitkäksi venähtäneen partansa. Partansa puolesta ZZ Topin laulajan ja Osaman välimuodolta näyttänyt mies pääsi siten pitkästä näkemään itsensä peilistä parrattomana.

Kuva: Dailyastorian.com