”Jack Bauer tappoi Osama Bin Ladenin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sittemmin elokuvan tuotantoa on jatkettu ja kuvausten pitäisi alkaa näinä päivinä.

Eilisen Osama Bin Laden -uutisen jälkeen Twitter-mikroblogissa alkoivat yllättäen nousta maininnat 24-sarjan päähahmosta Jack Bauerista. Pian selvisi, että miljoonat käyttäjät pohtivat kirjoituksissaan että olisiko Jack Bauerilla ollut sittenkin sormensa pelissä terroristijohtajan väitetyn kuoleman kanssa. Jack Bauerin mikroblogiin lisättiin samalla päivitys ”Palasin juuri lomalta Abottabadista…”

Jack Bauer

Kirjoituksissa myönnettiin Bauerin olevan fiktiivinen hahmo, mutta samalla huomautettiin, että yhtä lailla Osaman kuolema voi hyvinkin olla vain fiktiota. Siitä ei ole nimittäin esitetty mitään todellista näyttöä, kuten esimerkiksi valokuvia tai videoita. Hieman vastaavassa tapauksessa Saddam Husseinin kuolema dokumentoitiin aikanaan hyvinkin tarkasti. Yhdysvallat ei ole kertonut miksi tällä kertaa todisteita ei ole esitetty.

Äskettäin TV Guide -lehti tiedusteli miljoonilta lukijoiltaan kiinnostusta 24-sarjan uuteen tuotantokauteen. Vastaajista 62 prosenttia kertoi toivovansa uutta kautta televisioon. Huhujen mukaan sijoittuisi ainakin osittain Eurooppaan.