Lindsay Lohan kourii itseään rohkeassa povikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Toissaviikolla Lohan tuomittiin vankeuteen koruvarkaudesta ja ehdonalaisen rikkomisesta.

Nyt Lindsay Lohan on päässyt kuitenkin tekemään jo mallintöitä, sillä parhaillaan neitokainen poseeraa rohkeissa povikuvissa Blank Magazine -lehden sivuilla. Kuvissa julkkistähti nähdään muiden muassa kourimassa omia rintojaan.

Edellä mainitun oikeudenkäynnin jälkeen Lohan kuljetettiin vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä. Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Siihen saakka Lindsay on vapaa. Hän joutuu kuitenkin tuona aikana suorittamaan nyt määrätyn 480 tunnin yhdyskuntapalvelun. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.