Mies etsii tyttöystävää Facebookista mainoskampanjalla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook voisi olla yli 550 miljoonalla käyttäjällään myös maailman suurin deittipalvelu. Suomesta ja maailmalta kantautuneiden raporttien mukaan yhä useampi löytääkin elämänkumppaninsa juuri sosiaalisesta mediasta. Tähän joukkoon haluaa liittyä myös eräs amerikkalaismies.

Kyseessä on Matt Simpson, joka haluaa löytää itselleen elämänsä rakkauden Facebookista. Siinä onnistuakseen hän on ostanut yhteisöpalvelusta mainostilaa. Ratkaisu onkin lopulta todella nerokas, sillä palvelussa mainokset voidaan kohdistaa tarkasti juuri halutulle kohderyhmälle. Tässä tapauksessa Matt Simpson on kohdistanut deitti-ilmoituksensa noin 30-vuotiaille naisille.

Facebook-profiilissaan Simpson kertoo hieman lisätietoja unelmanaisestaan, joka pitää erityisesti joogasta, meditoimisesta ja kirjoista. Mashable-julkaisun mukaan mies sai ensimmäisen viikon aikana kuusi yhteydenottoa kiinnostavilta naisilta.