Nudistit ongelmissa – haluavat yhä nuorempia jäseniä joukkoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nudismi on monille hieman mystinen elämäntyyli, joka eli kulta-aikaansa muutama vuosikymmen sitten. Suosion vähentyessä myös nudistien keski-ikä on ollut jo pitkään laskussa, ja nyt nudistit pelkäävät koko ajatuksen hautautuvan hiljalleen.

Viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana nudistien määrä on vähentynyt jyrkästi, ja samalla monia alan organisaatioita on jouduttu esimerkiksi Britanniassa lopettamaan jäsenten kadottua. Takavuosina suositut nudistiristeilyt ovat nekin jääneet pääosin jo historian kirjoihin, koska nuoret eivät ole enää kiinnostuneita alastomasta elämäntyylistä.

60- ja 70-luvuilla kulta-aikaansa eläneet nudistit ovat nyt jo iäkkäitä, ja he pelkäävät koko ideologian hautautuvan pian mukanaan, The Wall Street Journal uutisoi eilen. Tuoreessa kampanjassa nudistikeskukset tarjoavat alle 30-vuotiaille pariskunnille ilmaisia viikonloppuja, jotta he voisivat tutustua toimintaan. Brittiyhtiö tarjoaa myös Kroatiasta lähteville nudistien risteilyille alennuksia nuorille pariskunnille.