Yvette Vickers löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäuraakin takavuosina tehnyt entinen Playboy-malli Yvette Vickers on löydetty kuolleena. 82-vuotias tähti oli todennäköisesti kuollut jopa vuosi sitten, sillä hänet löydettiin Beverly Hillsissä sijatsevasta kodistaan muumioituneena.

Kukaan ei ollut kaivannut häntä aikoihin, joten hänen kuolemansa ajankohdasta ja kuolinsyystä ei ole tällä hetkellä tietoa. Hänet löydettiin kun naapuri ryhtyi ihmettelemään kuinka hänen postilaatikkoon tungettujen kirjeiden reunat alkoivat jo kellertää. Lopulta asuntoon jouduttiin tunkeutumaan postisuman läpi, Los Angeles Times uutisoi.

Kulta-aikoinaan Yvette Vickers oli yksi Hollywoodin suihkuseurapiirien tunnetuimmista kaunottarista. Hän poseerasi Playboy-lehden keskiaukeamalla vuonna 1959, kun lehti oli vasta kuusivuotias. Vickers nähtiin aikoinaan myös valkokankaalla Attack Of The 50 Foot Woman ja Attack Of The Giant Leeches -elokuvissa. Näyttelijäuransa jälkeen hän työskenteli kiinteistövälittäjänä.