Rumer Willis alaikäisenä putkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Bruce Willis ja Demi Moore olivat aiemmin naimisissa ja he saivat kaksi yhteistä lasta, Rumerin ja Tallulahin. Rumer on ollut otsikoissa suhde-epäilysten ja paljastavien kuvien merkeissä, ja nyt pikkusisko seuraa perässä.

17-vuotias Tallulah Belle Willis on nimittäin jäänyt kiinni päihteiden hallussapidosta alaikäisenä. TMZ-julkaisun mukaan nuori neiti jäi poliisin haaviin noustessaan ystävänsä autosta kaksi viinapulloa mukanaan. Kaikki kolme tyttöä pidätettiin, ja alaikäisten tyttöjen vanhemmat joutuivat hakemaan jälkikasvunsa poliisiasemalta.

Tallulah Belle on näytellyt muiden muassa The Scarlett Letter ja The Whole Ten Yards -elokuvissa. Hänen isosiskonsa Rumer Glenn Willis on 22-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tapailee tällä hetkellä Micah Albertia. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Televisiossa hänet nähtiin taannoin 90210-televisiosarjan uudella tuotantokaudella.