Näyttelijä kiinni pedofiliasta – tuomittiin vuosiksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Aaron J. Patton on tuomittu kuudeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen pedofiliasta. Vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Armageddon-menestyselokuvassa sivuosaa näytellyt Patton hypnotisoi uhrinsa, jotta tämä suostuisi seksiin hänen kanssaan.

Näyttelemisen lisäksi 38-vuotias mies toimi myös hypnotisoijana, ja tytön vanhemmat toivat lapsensa hypnotisoitavaksi 12-vuotiaana, jotta tyttö pääsisi eroon kynsienpureskelusta. Hoitoa jatkui vuosikausia, ja lopulta sessiot muuttuivat seksiksi tytön ollessa noin 14-vuotias.

Seksiä harrastettiin miehen vastaanotolla jopa viikoittain. Lopulta tapahtumat paljastuivat tytön vanhemmille, ja nyt näyttelijä tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankilaan. Tuomittu väitti oikeudessa, että seksisuhde alkoi vasta tytön täytettyä 16 vuotta, joka on seksin alaikäraja Mainen osavaltiossa. Tuomari ei väitettä uskonut.

Vuonna 1998 Aaron J. Patton nähtiin näyttelemässä NASAn työntekijää Ben Affleckin ja Bruce Willisin tähdittämässä Armageddon-hittileffassa. Lisäksi hänet on nähty pienissä sivuosissa muiden muassa televisiosarjoissa Brotherhood ja Waterfront.