Anna Abreu televisiotähdeksi: ”Olen todella innoissani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Anna Abreu on niittänyt musiikin saralla runsaasti menestystä. Taannoin jopa supertähti Enrique Iglesias kehui Staran haastattelussa suomalaistähden esiintymistä. Pian Anna valloittaa television realitytuomarina.

Anna Abreu on nimittäin kiinnitetty suositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman seuraavan tuotantokauden tuomaristoon. Ensi syksynä alkavan kilpailun tuomareina jatkavat viime kausilta tutut Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Juontajaparina nähdään Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa aiemmin televisioruudun takaa seurannut Anna aikoo sanoa napakasti oman mielipiteensä parien tanssisuorituksista.

– Tuomaripesti tuli yllätyksenä, mutta olen todella innoissani. On hauskaa päästä tällä tavalla mukaan ohjelmaan. Rakastan tanssia, vaikken tanssija itse olekaan. Tuomarina tulen kiinnittämään eniten huomiota esiintymiseen ja lavakarismaan, koska se on mielestäni tärkeintä, Anna Abreu kertoo.