Conan O’Brienin ”ruosteiset häpykarvat” ajettiin Playboyn siivittämänä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Conan O’Brien ei ole viime kevään jälkeen esiintynyt Suomen televisiossa. Taannoin kuitenkin vihjattiin, että hänen ohjelmansa olisi viimein hankittu suomalaiselle televisiokanavalle. Lisätietoja aiheesta ei tosin ole vielä saatu.

Conan kasvatti itselleen näyttävän parran, joka on jakanut mielipiteitä tähden fanien keskuudessa. Pari viikkoa sitten näyttelijä Will Ferrell esitti ohjelmassa uhkauksen, jossa hän lupasi ajaa väkisin pois Conanin kasvojen ”ruosteiset häpykarvat” saapuessaan ohjelman vieraaksi 2. toukokuuta. Nyt uhkaus on toteutettu, kun Ferrell oli vieraana ja ajoi parran näyttävästi studioon rakennetussa parturointipisteessä. Operaation ajaksi näyttelijä antoi Conanille nipun Playboy-lehtiä 70-luvulta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat