Conan O’Brienin ”ruosteiset häpykarvat” ajettiin Playboyn siivittämänä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Conan O’Brien ei ole viime kevään jälkeen esiintynyt Suomen televisiossa. Taannoin kuitenkin vihjattiin, että hänen ohjelmansa olisi viimein hankittu suomalaiselle televisiokanavalle. Lisätietoja aiheesta ei tosin ole vielä saatu.

Conan kasvatti itselleen näyttävän parran, joka on jakanut mielipiteitä tähden fanien keskuudessa. Pari viikkoa sitten näyttelijä Will Ferrell esitti ohjelmassa uhkauksen, jossa hän lupasi ajaa väkisin pois Conanin kasvojen ”ruosteiset häpykarvat” saapuessaan ohjelman vieraaksi 2. toukokuuta. Nyt uhkaus on toteutettu, kun Ferrell oli vieraana ja ajoi parran näyttävästi studioon rakennetussa parturointipisteessä. Operaation ajaksi näyttelijä antoi Conanille nipun Playboy-lehtiä 70-luvulta.