Kate Middleton maailman seksikkäimpien listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään Maxim-lehden vuosittaisesta listauksesta, jossa maailman kauneimmat julkkisnaiset laitettiin järjestykseen. Ykkössijan vei tänä vuonna näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley, mutta mukaan mahtui myös tuore kuninkaallinen.

Kate Middleton, eli Herttuatar Catherine, nousi nimittäin amerikkalaislehden listauksessa peräti maailman 26. seksikkäimmäksi naiseksi. Sijoituksen merkittävää arvoa osoittaa se, että hänen taakseen listalla jäi lukuisia tunnettuja tähtiä ja mallikaunottaria.

Maxim-lehden mukaan Kate Middleton oli nimittäin seksikkäämpi kuin esimerkiksi Sofia Vergara, Brooklyn Decker, Lea Michele, Vanessa Hudgens ja viime vuonna seksikkäimmäksi eräällä listalla nostettu Emmanuelle Chriqui.