Suomalainen hittisarja leviää nopeasti maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen televisiotuotanto on noussut viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana täysin uudelle tasolle, kun nykyisin myös suomalaiset televisiosarjat ovat saaneet jalansijaa maailmalla. Tähän mennessä monet sarjat ja pari formaattiakin on levinnyt ulkomaille.

Duudsonit ja Madventures -sarjat ovat saaneet suuren suosion maailmalla, mutta omaa luokkaansa on myös Arman Alizadin tähdittämä Kill Arman -realitysarja. Se on nimittäin tänään julkistettujen tietojen mukaan myyty jo peräti 135 maahan. Niissä esitetään televisiosarjan kymmenen englanninkielistä jaksoa.

Arman Alizadin tuotantoyhtiön, Armanin Maailman, tuottaman sarjan kansainvälisestä levityksestä on vastannut Duudsonien perustama Rabbit Films -tuotantoyhtiö. Tällä hetkellä Kill Armanin suurimmat kanavat ovat BBC ja Discovery. Kill Armania katsotaan muun muassa Espanjassa, Portugalissa, Venäjällä, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Unkarissa, Tsekkoslovakiassa, Slovakiassa, Norjassa ja Iranissa. Ohjelman toisen tuotantokauden uusinnat pyörivät parhaillaan Suomessa Jim-kanavalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat