Onko sinulla Suomen hoteimmat kynnet? Katso esimerkit ja osallistu kilpailuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkavan kesän kunniaksi viihdelehti Stara ja Rio kynsituotteet etsivät nyt Suomen hoteimpia kynsiä. Hoteimmat kynnet valitaan yleisöäänestyksellä 1. – 19. kesäkuuta ja voittajille on luvassa oma kynsistudio ja runsaasti muita palkintoja.

Lue lisää ja osallistu kilpailuun tästä.

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä valokuvan kynsistäsi kilpailusivun ohjeiden mukaisesti. Kilpailuun osallistuvien kynsien ei välttämättä tarvitse olla esimerkiksi erikoisesti maalattuja, mutta siitä voi olla apua yleisöäänestyksessä menestymiessä. Kilpailuun vastaanotetaan kuvia 31. toukokuuta saakka, minkä jälkeen äänestys alkaa. Alla pari esimerkkiä tähän saakka kilpailuun lähetetyistä kynsistä.

Kesän hoteimmat kynnet