Sara Jean Underwoodin paita ei juuri peittänyt – rintaliivit jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta seurustelusuhteidensa saralla uutiskynnys on ylittynyt jo pariinkin otteeseen.

Taannoin Sara lomaili Karibialla yhdessä televisio- ja radio-ohjelmistaan tutuksi tulleen Ryan Seacrestin kanssa. Samalla hän pääsi esittelemään uusia silikonejaan julkisesti. Nyt Sara on poseerannut fanin kanssa yhteiskuvassa erittäin antavassa paidassa, jonka alle neitokainen ei ollut pukenut mitään. Huomatkaa myös hikistä paitaa välittelevä käsi.

Sara Jean Underwood

Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa.