The Darkness Wanaja Festivaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

22. – 23. heinäkuuta Hämeenlinnassa järjestettävä Wanaja Festival on julkistanut lauantain pääesiintyjänsä. Illan viimeisinä tunteina Linnanpuiston päälavalle nousee brittiläinen The Darkness.

Maaliskuussa uutisoitiin maailmanlaajuisesti The Darkness -yhtyeen paluusta viiden vuoden tauon jälkeen. Comebackin yhteydessä The Darkness ilmoitti esiintyvänsä kesällä 2011 Euroopan festivaaleilla. Keikkalistalta löytyvät tällä hetkellä muiden muassa Espanjan Sonisphere, Download Festival, Novarock Festival sekä nyt myös Wanaja Festival.

The Darkness on viimeksi esiintynyt Suomessa vuonna 2006, joka jäi yhtyeen lähes viimeiseksi keikaksi ennen lopettamisilmoitusta. Miljoonia albumeja myyneen yhtyeen tunnetuimpia hittibiisejä ovat esimerkiksi I Believe In A Thing Called Love, Growing On Me, Love Is only A Feeling ja One Way Ticket. Ennen comeback-ilmoitusta yhtyeen jäsenet ovat kaikessa hiljaisuudessa myös työstäneet uutta materiaalia tulevalle albumilleen.

The Darknessin lisäksi Wanaja Festivalilla esiintyvät myös mm. Manic Street Preachers, Therapy?, Kotiteollisuus, Apulanta, Happoradio, Kaija Koo, Turmion Kätilöt, Petri Nygård, Paleface, Klamydia, Samuli Putro, Uusi Fantasia, The Blanko sekä monia muita.