Bar Refaeli uhkeana topless-sotilaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion on-off -tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Nyt Bar Refaeli nähdään poseeraamassa GQ-lehden Italian numeron kansikuvassa yläosattomissa, ainoastaan sotilaskypärä päässään. Viime keväänä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.

Bar Refaeli

Bar Refaeli on nyt seurannut miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähdään parhaillaan Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se on Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat