Bar Refaeli uhkeana topless-sotilaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion on-off -tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Nyt Bar Refaeli nähdään poseeraamassa GQ-lehden Italian numeron kansikuvassa yläosattomissa, ainoastaan sotilaskypärä päässään. Viime keväänä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.

Bar Refaeli

Bar Refaeli on nyt seurannut miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähdään parhaillaan Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se on Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina.