Pippa Middletonin takapuolen faniryhmä paisuu Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina Lontoossa juhlituista kuninkaallisista häistä muistetaan erityisesti se, että morsiamen pikkusiskosta tuli superjulkkis samalla sekunnilla kun hän nousi autosta hääkirkon edustalla.

Sadatmiljoonat ihmiset ympäri maailmaa saivat ihastella 27-vuotiaan Philippa Charlotte ”Pippa” Middletonin upeaa olemustaan ja vartaloaan, eikä ihme että hänen todettiin myöhemmin varastaneen päähuomion koko häissä. Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin fanisivusto, joka ei ollut omistettu varsinaisesti Pippalle, vaan hänen takapuolensa fanittamiselle.

Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä on saanut suuren suosion, ja tähän mennessä faneja on liittynyt ryhmään jo lähes 200.000 ja lisää tulee koko ajan. Kaiken lisäksi ryhmässä käydään myös kauppaa oheistuotteilla. Myynnissä on esimerkiksi paitoja, joissa ylistetään Pippan takapuolta.