Provinssirock vahvisti huomattavasti kotimaista kattausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen Graveyard on Provinssirockin tuorein ulkomainen artistivahvistus. Studioalbuminsa Hisingen Blues juuri julkaissut yhtye nähdään Saarilavalla sunnuntaina. Levy nousi heti ilmestyttyään Ruotsin albumilistan ykköseksi.

Perjantain kotimaisia vahvistuksia ovat kaustislainen psykedeelistä rockia soittava Kairon; Irse!, The Blanko, The Capital Beat ja Fintelligens. Kotimaisen hiphopin uranuurtaja Fintelligens esiintyy saarilavalla perjantaina. The Blanko julkaisi juuri debyyttialbuminsa Flying Colours. Myös The Capital Beatiltä ilmestyi äskettäin uusi albumi On the Midnight Wire. Bändi kiersi viime kesänä festareita Saksassa, Venäjällä ja Baltiassa ja tänä kesänä ulkomaankeikkoja on tiedossa enemmän, sillä uutuuslevy julkaistaan myös Keski-Euroopassa.

Sunnuntaille lisäarvoa tuovat Graveyardin lisäksi kotimaiset, kuten Scandinavian Music Group, The Wrecking Queens, Cicrle, Jare & VilleGalle, Stella ja Anna Puu. Tämän kertaiset sunnuntain uudet esiintyjät ovat lähes kaikki julkaisseet tai tulevat vielä julkaisemaan kevään aikana uusia albumeja. Scandinavian Music Group julkaisi juuri uuden albuminsa Manner, The Wrecking Queensilta debyyttialbumi Embrace The Fall, Circlen uusi albmumi on nimeltään Infektio ja Jare & VilleGallen Mustaa Kultaa. Stellan uusi levy Jokin on muuttumassa ilmestyy 25. toukokuuta.