Steven Tyleria kiusattiin koulussa huuliensa takia: ”Tulin kotiin verisenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Steven Tyler nousi maailmanlaajuiseksi supertähdeksi Aerosmith-menestysyhtyeen keulahahmona. Parhaillaan Tyler tähdittää kuitenkin American Idol -ohjelmaa tuomarina. Omaperäinen ulkonäkö on ollut hänelle siunaus ammatillisesti, mutta lapsena tilanne oli toinen.

Muhkeahuulinen laulaja on nyt paljastanut henkilökohtaisia asioitaan tuoreessa Does the Noise in My Head Bother You? -nimisessä omaelämäkerrassaan. Siinä hän kertoo muiden muassa lapsena kokemastaan kiusaamisesta, sillä keskimääräistä suuremmat huulet eivät olleet ikätoverien mieleen.

– Jouduin alituiseen katutappeluihin Bronxissa. Ne kestivät jopa puolitoista tuntia ja tulin niistä kotiin todella verisenä. Minun päälleni syljettiin koulussa ja minua nimitettiin ”neekerihuuleksi”. Muut lapset läpsivät minua korvanlehdille, mikä sattui erityisen paljon kylminä päivinä, Steven Tyler kertoo kirjassaan.