Äiti laittoi lapselleen Botoxia: ”Haluan hänestä julkkiksen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina mediassa on puhuttu jonkin verran teini-ikäisten tyttöjen kauneusleikkauksista ja niiden mahdollisista ikärajoista. Nyt Yhdysvalloissa on paljastunut käsittämätön tapaus, jossa seitsemänvuotias pikkutyttö on pantu ottamaan Botoxia.

The Sun -lehti uutisoi tapauksesta, jossa seitsemänvuotias Bree Evans on saanut huuliinsa Botoxia Sharon-äitinsä toimesta. Kaiken lisäksi kyseessä ei ole ollut vain yksi kokeilukerta, vaan tyttö on saanut huuliinsa lisää täytettä kahden kuukauden välein. Breen ikätoverit leikkivät vielä nukeilla, mutta pikkuneiti on astunut aikuisten maailmaan aivan liian aikaisin. Katso kuvat tästä.

Markkinamies toteaisi tähän, että ”eikä siinä vielä kaikki”, sillä lehden mukaan pikkutytön kasvolla on Botoxin lisäksi myös muita keinotekoisia muokkauksia. Hänen kulmakarvansa on nimittäin tatuoitu. 33-vuotias yksinhuoltajaäiti perusteli toimintaansa sillä, että hän haluaa tyttärestään julkkiksen hinnalla millä hyvänsä. Nyt pikkutyttö onkin noteerattu lehdistössä, mutta ei positiivisimmalla mahdollisella tavalla.

– Se mitä teen tyttärelleni tekee hänestä julkkiksen. Kaikki A-luokan näyttelijät ja julkkikset aloittavat uransa yhä aiemmin ja Bree erottuu joukosta suurten huuliensa ja pehmeän rypyttömän ihonsa ansiosta. Kulmakarvojen tatuointi on vain kevyt. Supertähdeksi haluavan pitää erottua joukosta ja olla tyylikäs, Sharon Evans kertoi The Sun -lehden mukaan.