Alastomia naisia tirkistellyt jäi jumiin – palokunta pelasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina verkossa on uutisoitu useammistakin tapauksista, joissa miehet ovat jääneet kiinni viriteltyään kameroita naisten vessoihin, suihkuihin ja pukuhuoneisiin. Nyt eräs engantilainen teinipoika on jäänyt kiinni hieman perinteisemmästä tirkistelystä.

Hengenpelastajana Cockermouthin vesipuistossa toiminut 19-vuotias nuori mies viihdytti itseään tirkistelemällä naisten pukuhuoneen tapahtumia pukukoppien alla olevan aukon kautta. Viimein eräs alastomista naisista sattui huomaamaan miehen puuhat ja ryhtyi kirkumaan, Daily Mirror uutisoi.

Tirkistelijä joutui paniikkiin ja yritti paeta paikalta. Hädissään hän jäi kuitenkin jumiin seinäkkeen alla olevaan aukkoon, eikä päässyt poistumaan paikalta. Lopulta hengenpelastajan irrottamiseksi tarvittiin palokunnan apua. Tapaus sattui 7. lokakuuta ja nyt sitä on puitu myös oikeudessa. Tirkistelijän mukaan hän oli päätynyt paikalle sattumalta tarkistamaan pukuhuoneen oven lukitusta, eikä tiennyt että naisten pukuhuoneessa oli muitakin.