Leffajulisteen alaston Emily Browning sopivuuden rajoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cannesin elokuvajuhlilla esitellään tänä vuonna uutuuselokuva Speeping Beauty, jonka rohkea elokuvajuliste on nyt aiheuttanut keskustelua. Tämä leffa tuskin saa omaa laitetta Disneylandiin tai Universal Studioille.

Elokuvan pääroolissa nähdään näyttelijäkaunotar Emily Browning, joka nähdään parhaillaan myös Sucker Punch -elokuvan tähtenä. Hän poseeraa tuoreen elokuvan mainosjulisteessa alastomaan sängyllä. Kuvassa ei näytetä mitään intiimiä, mutta aiemmin alastomuutta on sensuroitu – myös Suomessa – pienemmistäkin syistä.

Sleeping Beauty -elokuva kertoo tytöstä, joka ajautuu vahingossa prostituution maailmaan. Hänet huumataan, jotta asiakkaat voisivat toteuttaa hänen kanssaan sairaimpian seksuaalisia fantasioitaan.