Jare & VilleGalle singahti suoraan albumilistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

27. huhtikuuta julkaistu Jare & VilleGallen debyyttialbumi Mustaa kultaa on noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Kappaleissaan pääasiassa urheilua käsittelevä hiphop-kaksikko on noussut suosioon nettivideoidensa ansiosta.

Syksyllä 2010 julkaistu Epoo-video on kerännyt yli 1,5 miljoonaa katselukertaa ja tuorein video Häissä on myös ylittänyt miljoonan latauksen rajan. Videoissa ovat esiintyneet muiden muassa Jere Karalahti ja Ville Peltonen. Lisäksi levyllä on vierailemassa HIFK:n hyökkääjäpelaaja Siim Liivik taiteilijanimellä Märkä-Simo. Myös iTunesissa Mustaa kultaa on ladatuin albumi ja Häissä ladatuin kappale.

Kaksikko aloitti pääsiäisenä yli 70 keikan mittaisen julkaisukiertueen. Kesän festareista yhtye nähdään mm. Ruisrockissa sekä Provinssirockissa. Albumilistan paalupaikka on levyn julkaisseelle Monsp -levy-yhtiölle historiansa ensimmäinen listan kärkisija.