Jopas sattui… Katso harvinaisen hyvin ajoitetut valokuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Digikameroiden aikakaudella kuvia voidaan napsia suhteellisen huolettomasti niin paljon kuin sielu sietää, ja aika ajoin kohdalle sattuu myös kuvia, joiden ajoitus on joko vahingossa tai tarkoituksellisesti osunut hämmentävän hyvin kohdalleen.

Nyt koko joukko tällaisia valokuvia on koottu yhteen kuvagalleriaan. Katso kuvat tästä. Mukana on harvinaisen osuvia kuvia muiden muassa vetten päällä kävelevästä uimahyppääjästä, lentävästä ja jalattomasta kissasta, jättövanaa päästävästä haikarasta, kulkusiaan purevata koirasta ja tietenkin myös pakolliset otokset seksikkäistä ja jopa seksistisistä tilanteista.

Monet kuvagalleriassa nyt nähtävistä kuvista ovat varmasti jo joillekin tuttuja, mutta mukana on toivottavasti myös uutta nähtävää.