Kate Middleton hämmästytti taviksena supermarketissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britit rakastivat aikoinaan Prinsessa Dianaa erityisesti siksi, että hän oli maanläheinen ihminen, joka tunsi tavallisen kansan. Tuore kuninkaallinen, Herttuatar Catherine, on nyt kuitenkin pannut heti häiden jälkeen vielä paremmaksi.

Aikoinaan ei olisi voinut tulla kuuloonkaan, että Diana olisi suunnannut ostoksille paikalliseen supermarkettiin ja olisi vieläpä työntänyt omia ostoskärryjään. Nyt Kate Middleton on kuitenkin yllättäen tehnyt juuri niin. Kate kuvattiin nimittäin shoppailemassa kansan keskuudessa Waitrose-kaupassa eikä häntä ulkoisesti erottanut mitenkään tavallisesta kotiäidistä. Kaikki kaupan asiakkaatkaan eivät häntä tunnistaneet. Katso kuvat tästä.

Perinteiseen kotiäiti-tyyliin kuninkaallisella kaunottarella oli vain hyvin vähän meikkiä ja hän näytti väsyneeltä ja jopa riutuneelta. Tyhjennettyään ostokset autoonsa Kate palautti vielä tyhjän ostoskärryn takaisin säilytykseen ja sai myös panttikolikkonsa takaisin.