60-vuotiaan näyttelijättären seksipaljastus yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Kirstie Alley on jo vuosia taistellut liikakiloja vastaan. Jojoilevan painonsa kanssa taistellut tähti on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Vuonna 2006 tähti oli hoikassa kunnossa, kun hän laihdutti itsensä edellisen kerran bikinikuntoon, mutta vain hetkeksi.

Taannoin Alleyn painonlaskua seurattiin Kirstie Alley’s Big Life -nimisessä realitysarjassa, ja viime aikoina hoikentunut tähti on ollut mukana Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Nyt Alley on kertonut kuulumisiaan Ellen DeGeneresin haastattelussa, ja samalla hän paljasti takavuosien seksikokemuksistaan.

– Minulla ei ollut poikaystävää kymmeneen vuoteen. Siis vakavaa suhdetta. Ne olivat elämäni parhaat kymmenen vuotta, koska olin niin vapaa. Tässä tulee paljastukseni. Parhaina aikoina päätin harrastaa kaksi tuntia seksiä päivässä, jolloin minulle jäi vielä 22 tuntia muuhun, Kirstie Alley kertoi Ellenin pyöritellessä päätään.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa. Alley on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Vuonna 2011 hän oli tiiviisti otsikoissa osallistuessaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.