Rocktähden tytär Playboyn alastonkuvissa – isä raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia Jagger kuohutti vuosi sitten poseeraamalla 18-vuotiaana yläosattomissa farkkumerkin mainoskuvissa. Malliuraa tehnyt Georgia on nyt saanut seuraa isosiskostaan Lizziestä.

27-vuotias Elizabeth ”Lizzie” Scarlett Jagger nähdään poseeraamassa alastomana Playboy-miestenlehden kesäkuun numeron sivuilla. Alastonkuvia on peräti kuuden aukeaman verran, eikä rokkari-isä Mick Jagger ole lainkaan tyytyväinen tyttärensä tempaukseen. Hänen kerrotaan nimittäin olevan raivoissaan jälkikasvunsa alastonkuvista.

Neitokaisen äiti Jerry Hall poseerasi aikoinaan Playboyssä 29-vuotiaana. Lizzie Jagger teki debyyttinsä mallimaailmaan jo 14-vuotiaana, mutta sittemmin hän ilmoitti haluavansa malliuran sijaan näyttelijäksi. Siitä huolimatta Lizzie on poseerannut vuosien varrella monissa mainoskampanjoissa ja muotinäytösten catwalkeilla.

Pikkusisko Georgia Jagger sai puolestaan 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.