Nainen ei tiennyt olevansa raskaana – vauva syntyi vessakäynnillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on tullut julki niin poikkeuksellinen synnytys, että sitä voisi ensimmäiseksi luulla mätäkuun jutuksi. Lauren Peberdy ei nimittäin tiennyt olevansa raskaana, ja synnytti lapsensa täytenä yllätyksenä vessakäynnillään.

Kauneusterapeuttina työskentelevä 20-vuotias Peberdy oli käynyt lääkärin vastaanotolla vain kaksi viikkoa aiemmin hakemassa reseptiä ehkäisypillereille. Lääkäri kuitenkin totesi naisen painon ja verenpaineen olevan kohdallaan, eikä hänkään huomannut potilaan olevan raskaana. Nainen oli istumassa vessanpöntöllä poikaystävänsä asunnossa, kun lapsivedet tulivat. Pian sen jälkeen perässä seurasi poikavauva Dylan James.

– En tiennyt lainkaan mitä oli tapahtumassa. Luulin, että olin kuolemaisillani. Istuin pöntöllä kun tunsin jotain putoavan. Kutsuin poikaystävän äidin paikalle ja hän sanoi näkevänsä vauvan päälaen. Kun ensihoitajat saapuivat viisi minuuttia myöhemmin, minä olin jo synnyttänyt vessan lattialla, Lauren Peberdy kertoi Daily Mail -lehdelle.

Nuori pari on seurustellut kahden vuoden ajan. Lauren oli käyttänyt koko ajan ehkäisypillereitä, eikä 21-vuotias poikaystäväkään ollut huomannut naisen raskautta. Lehden sivuilla julkaistiin myös valokuva, jossa Peberdy on kuudennella kuulla raskaana, eikä se näy lainkaan kuvassa.