Neljät häät -pariskunta hävisi oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat odottaneet kovasti Nelosen uuden Neljät häät -realityohjelman alkamista, sillä televisiossa eletään parhaillaan kesän kynnyksellä varsinaista hääbuumia. Eilen realitysarjassa seurattiin neljän avioparin hääjuhlia.

Savon Sanomat ja Nelonen uutisoivat, että erään ohjelmassa nähdyn hääparin juhlat ovat jatkuneet lopulta aina tuomioistuimeen saakka. Kuopiossa järjestettyjen häiden juhlapaikan 4.500 euron lasku jätettiin nimittäin maksamatta, ja asiaa jouduttiin lopulta puimaan oikeudessa saakka.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi sulhasen maksamaan laskun täysimääräisesti ja lisäksi tuomitsi maksettavaksi myös perintäkuluja ja korkoja. Oikeuden päätöksestä huolimatta lasku on edelleen maksamatta. Katja Ristola kertoi Savon Sanomille, että viisilapsisen perheen elämäntilanne muuttui, joten lasku jäi maksamatta.