Nuorukainen teki omaisuuden Bin Ladenin kuolemalla – tällä tuotteella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Terroristijohtaja Osama Bin Ladenin väitetty surmaaminen on pitänyt valtaa mediassa syrjäyttäen samalla tehokkaasti Britannian kuninkaalliset häät otsikoista. Nopeimmat liikemiehet ovat onnistuneet takomaan hyvät rahat Pakistanin tapahtumilla.

Newyorkilainen 23-vuotias Maurice Harary on TMZ-julkaisun mukaan tehnyt sievoisen omaisuuden Osamalla, sillä hän suunnitteli välittömästi amerikkalaisten iskun jälkeen useita Osama Dead -paitoja ja ryhtyi myymään niitä verkossa. Paidat tuottivat viihdejulkaisun mukaan 120.000 dollarin liikevaihdon vain kahdessa päivässä.

Harary suunnitteli pikapikaa ensimmäiset paidat ja avasi saman tien myös Osama’s Dead Tees -nimisen verkkokaupan osoitteessa Osamadeadtees.com. Verkkokauppa aukesi maanantaina kello 03.30 aamuyöllä. Tiistai-iltapäivään mennessä paitoja oli myyty jo 10.000 kappaletta 12 dollarin kappalehintaan. Paitojen katetta ei tiedetä, mutta joka tapauksessa mies tienasi kaupallaan kymmeniätuhansia dollareita.