Älä tee näitä virheitä sängyssä – ainakaan ensimmäisellä kerralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naistenlehdistä löytyy sadoittain ohjeita miten tulisi toimia sängyssä, jotta seksi olisi mahdollisimman tyydyttävää molemmille osapuolille. Nyt Betty Confidential on julkaissut ohjeistuksen siitä mitä virheitä kannattaa välittää tuoreen parin ensimmäisessä seksisessiossa.

1. Älä esitä pornotähteä. Monet haluavat saada partnerin haukkomaan henkeään ensimmäisellä kerralla, mutta jotain pitää jättää myös mielikuvituksen varaan. Ihmiset eivät yleensä tunne toisiaan ensimmäisellä kerralla vielä niin hyvin, että kannattaisi ryhtyä erikoisempiin temppuihin.

2. Käytä ehkäisyä. Samoin kuin ensimmäisessä kohdassa, parit eivät yleensä tunne toisiaan ja toistensa seksitapoja vielä niin hyvin, että kannattaisi luottaa toisen kertomukseen taudittomuudesta. Suojaamatonta seksiä kannattaa harrastaa vasta kun molemmat ovat käyneet testeissä sukupuolitautien varalta.

3. Älä ujostele seuraavana aamuna. Aikuisten ihmisten ei ole syytä hävetä tai ujostella seksiä. Älä myöskään peitä suotta omaa alastonta vartaloasi. Seksissä ei ole mitään väärää, joten seuraavana aamuna voi käyttäytyä luontevasti, vaikka tilanne olisikin hieman outo. Vitsailu ja avoin keskustelu edesauttaa ihmissuhteen jatkumista.

4. Älä jää asumaan. Ensimmäinen yhteinen seksisessio tuo molemmille osapuolille uudenlaisia tuntemuksia, joita on hyvä käydä läpi myös omassa rauhassa. Siten vierailemassa olevan osapuolen kannattaa viettää vielä aamu tai aamupäivä yhdessä, mutta hänen tulee osata myös poistua sopivaan aikaan.

5. Älä ota stressiä seuraavasta kerrasta. Monet miehet odottavat kaksi tai kolme päivää ennen kuin soittavat naiselle uudelleen, koska he eivät halua vaikuttaa epätoivoisilta. Soiton venyminen ei aina tarkoita sitä etteikö mies haluaisi kuulla uudelleen ääntäsi ja pyytää uutta tapaamista.