Jwoww yritti tappaa itsensä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, oli talven aikana ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkasi vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat neitokaisen nakukuvat. Oikeus kuitenkin määräsi kuvat levityskieltoon.

Sittemmin Lippolis väitti, että Jwoww olis puukottanut häntä käteen pienellä pihviveitsellä viime vuoden maaliskuussa. Nyt sama mies väittää, että Jwoww olisi yrittänyt itsemurhaa The Jersey Shore -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, Radar Online uutisoi. Syyksi kaunotar kertoi poikaystävän mukaan sen, että ei pitänyt siitä millaisen kuvan realityohjelma hänestä julkisuuteen antoi. Lippolis väittää puhuneensa tuolloin tyttöystävänsä ympäri ja ulos kylpyhuoneesta.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.