Kourtney Kardashianin muhkea bikinipeppu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

Nyt Kourtney on kuitenkin unohtanut hetkeksi paparazzit ja suunnannut Meksikon Punta Mitaan viettämään 32. syntymäpäiväänsä. Siellä hänet kuvattiin rannalla yhdessä yhdessä lapsensa kanssa. Näyttävä Kardashian poseerasi reissullaan useissa eri bikineissä, ja hänen olemuksensa kyllä huomattiin rannalla ja hotellin uima-altaalla.

Taannoin Kourtney paljasti rintojensa olleen räjähtämispisteessa lentokoneessa ja kertoi puristelleensa niitä tilanteen helpottamiseksi. Sittemmin hän kertoi, että rintaruokinnan lopettaminen oli hänelle kova paikka.

– Se oli traumaattista! Jokainen kuitenkin tietää, että kun on sen aika niin on sen aika. Lopetin sen pikkuhiljaa ja sitten ajattelin että jos minä olen tyytyväinen niin hänkin on tyytyväinen. Hän lopetti rintaruokinnan pyytämisen. Se oli surullista, mutta luonnollista, Kourtney Kardashian kertoi E! Onlinelle.