Miley Cyrus jälleen ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on saanut oman seksilelunsa, kun hänen nimellään on ryhdytty myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa.

Rohkeista poseerauksistaan ja esiintymisasuistaan tunnettu teinitähti on saanut usein lasten vanhempien vihat niskoilleen liian seksikkäistä asuistaan. Kritiikki ei kuitenkaan ole vaikuttanut pukeutumiseen ainakaan peittävämpään suuntaan, sillä nyt Miley on jälleen kuvattu kaupungilla ilman rintaliivejä ja vieläpä paljastavassa paidassa.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.