Rokkari paljasti: ”Henkilökunta hoiti tyttöjä suihkuuni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Aerosmith-hittiyhtyeen keulahahmo Steven Tyler tähdittää parhaillaan American Idol -ohjelmaa kisan tuomarina. Nyt hän paljastaa henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan Does the Noise in My Head Bother You?

Sex, Drugs & Rock’n’Roll -elämää vuosikymmeniä viettänyt Tyler paljastaa kirjassa myös keikkojensa kulissien takaisia tapahtumia

– Minulla on likainen mieli, mutta olen muuten puhdas. Kelly piti aina huolen siitä, että minulla oli tyttöjä suihkussa kun saavuin hotellihuoneeseeni. Halusin kaunottareni putipuhtaina. En olisi voinut suudella naista, joka on stagedaivannut viidensadan miehen kanssa, Steven Tyler kertoo kirjassaan.

Lisäksi rocklegenda paljastaa kirjassaan muiden muassa joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös pitkään kestäneihin rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä. Samalla hän paljasti myös kokeilleensa nuorempana homoseksiä, mutta totesi että se ei ollut häntä varten.