Rocklegenda järkytti faninsa: ”Olen kokeillut homoseksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Aerosmith-hittiyhtyeen keulahahmo Steven Tyler tähdittää parhaillaan American Idol -ohjelmaa kisan tuomarina. Nyt hän paljastaa henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan Does the Noise in My Head Bother You?

Aiemmin Steven Tyler on julkisesti todennut, että hän tuntee olonsa puoliksi mieheksi ja puoliksi naiseksi. Hän ei siitä huolimatta kuitenkaan ole homo- tai biseksuaali. Kirjassaan Steven Tyler kommentoi myös suhdettaan homoseksuaalisuuteen ja paljastaa faneilleen myös kokeilleensa homoseksiä.

– Homoseksi ei ole minun juttuni. Kokeilin sitä kerran kun olin nuorempi, mutta en vain pitänyt siitä, Steven Tyler kertoo.

Lisäksi rocklegenda paljastaa kirjassaan muiden muassa joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös pitkään kestäneihin rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä.