Teinipoika rikkoi nettikieltoa – isä raahasi alastomana pitkin katuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhempien käskyjen totteleminen voi joskus olla vaikeaa, mutta ainakaan eräässä kiinalaisperheessä käskyjä ei kannata rikkoa. Sen on nimittäin saanut kokea perheen 14-vuotias poika, joka meni kiellosta huolimatta nettikahvilaan.

39-vuotias perheenisä Lu Tan oli kieltänyt Xiaomeng-pojaltaan internetin käytön, koska tämä oli isän mukaan nettiriippuvainen ja kulutti kaiket päivät vain huoneessaan tietokoneen kanssa, Daily Mail uutisoi. Isä oli kieltänyt poikaa lukuisia kertoja pelaamasta tietokoneella. Käsky ei kuitenkaan mennyt perille, joten isä heitti tietokoneen roskiin.

Sekään ei auttanut, sillä poika suuntasi läheiseen nettikahvilaan. Nettikahvilaan meno oli isälle viimeinen niitti. Hän nimittäin haki poikansa kahvilasta, riisui tämän alastomaksi, sitoi kädet ja raahasi pitkin Hechin kaupungin katuja. Silminnäkijöiden mukaan poika anoi armoa, mutta isä kertoi haluavansa näyttää millainen vätys hänen poikansa on. Silminnäkijät soittivat paikalle poliisit, mutta he eivät keskeyttäneet isän läksytystä.