Yksi kotona -leffan talo kaupan – kurkkaa sisään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1990 ensi-iltansa saaneesta Yksin kotona -elokuvasta tuttu talo on myynnissä 2,4 miljoonan dollarin hintaan. Georgian osavaltion Winnetkan kaupungissa sijaitsevaa taloa myyvät parhaillaan John ja Cynthia Abendshien, jotka ostivat sen kodikseen vuonna 1988.

Noin 500 neliömetrin talossa on neljätoista huonetta mukaanlukien neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja tietenkin elokuvasta tuttu maailmankuulu porraskäytävä. Pariskunnan mukaan korkeaa hintaa ei selitetä ainoastaan talon kuuluisuudella, vaan se on heidän mielestään muutenkin todellinen helmi, Chicago Tribune uutisoi. Katso kuvat tästä.

Yksin kotona sai aikanaan nopeasti valtavan maailmanlaajuisen suosion ja teki lapsitähti Macaulay Culkinista supertähden. Sittemmin elokuva sai vielä useita jatko-osia vaihtelevalla menestyksellä.